Ansatte har fagforeningerne - Virksomhederne SEROP

Med vores personalejuridiske medlemskab har du altid en af vores kompetente rådgivere ved hånden.

Ubegrænset rådgivning om HR og personalejura

De fleste virksomheder har brug for hjælp med HR og personalejura. Du får ubegrænset adgang til professionel rådgivning ved at tegne et medlemskab hos os. Vi sikrer, at du overholder gældende regler, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvor ofte, og hvor mange timer, du bruger os. Vi rådgiver dig også, når der opstår konflikter med dine medarbejdere, så de bliver løst hurtigt og effektivt.

Vores rådgivning sparer dig for tid og penge, som du i stedet kan bruge på at udvikle din forretning.

Få din helt egen personaleafdeling

Eller sparing og aflastning til din nuværende HR-medarbejder. Vi er et samlet kompetencecenter, hvilket sikrer dig kompetent rådgivning inden for hele HR-paletten. Vores kompetencer bunder i solid erfaring kombineret med personlig indsigt og en god portion menneskelig forståelse. Vores professionelle konsulenter finder den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Vi hjælper også med dine personaledokumenter

Det kan være fristende at spare penge ved at downloade gratis personaledokumenter på nettet. Problemet er, at dokumenter som ikke er tilpasset den konkrete situation,  efterfølgende kan betyde sager med store økonomiske krav. Som medlem får du derfor hjælp til at udarbejde ansættelseskontrakter, advarsler, opsigelser, bortvisninger med videre. Vi gennemgår også dine eksisterende dokumenter for mangler, og vi sikrer, at de er juridisk korrekte.

Få rådgivning om:

 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
 • Sygdom og forpligtelser for personale
 • Graviditet og barsel for personale
 • Ferie og feriepenge
 • Overenskomstforhold
 • Kunde- og konkurrenceklausuler
 • Forhold vedr. elever og flexjobbere
 • Udarbejdelse af advarsel, opsigelse, bortvisning
 • Funktionærlov og anden ansættelsesretlig lovgivning
 • Personaleforhold ved overtagelse af virksomhed
 • Arbejdsmiljø, herunder arbejdspladsvurdering (APV), og anmeldelse af arbejdsskader
 • Rådgivning om sygeforsikring og sygedagpenge for ejer
 • Rettigheder og økonomi under barsel for ejer

+Gratis brug af udvalgte skabeloner på webshoppen

Spørg os om det, du ikke ser!

Vores rådgivning er dækket af en professionel ansvarsforsikring hos HDI-Gerling med en forsikringssum på 2.000.000 kr.

Dana A-kasse - Vi er selvstændige sammen‎

Som DANA’s foretrukne samarbejdspartner indenfor personalejura, kan vi også hjælpe din virksomhed!

Priser:

1 – 4 ANSATTE263,-/mdr.
5 – 9 ANSATTE379,-/mdr.
10 – 19 ANSATTE610,-/mdr.
20 – 49 ANSATTE1.038,-/mdr.
50 – 99 ANSATTE2.159,-/mdr.
100 – 199 ANSATTE3.999,-/mdr.
200 – 499 ANSATTE7.999,-/mdr.
500 – 999 ANSATTE12.999,-/mdr.
1000+ ANSATTERing for pris

Vi tilbyder også rådgivning på timebasis til 600,- kr. pr. påbegyndt halve time.
Husk at medlemskabet kan trækkes fra i skat ;0)

 • Det er billigt:

  Prisen er sat, så alle kan være med og starter fra 263,- pr. mdr og da det er din virksomhed, der tegner medlemskabet, kan udgiften trækkes fra i skat.

 • Det er nemt:

  Ring eller mail og få svar på alle spørgsmål om personalejura. I vores hotline har du altid en af vores kompetente personalejuridiske rådgivere ved hånden.

 • Det får du:

  Ubegrænset ret til rådgivning om personalejura og ansættelsesforhold – gratis brug af vores mange skabeloner såsom ansættelse, opsigelse, mv.

Uforpligtende samtale om HR & Personalejura

Telefon

Ring 7023 3838
Mandag – torsdag: 9.00-15.00
Fredag: 9.00-14.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Vi er stolte af at hjælpe

Vi har flere gange benyttet os af SEROP. Både i forhold til HR & Personalejura samt GDPR. Vi giver Peter Serop og hans medarbejdere de varmeste anbefalinger. De yder kompetent og serviceorienteret hjælp – og vi kan ikke klare os uden dem.

Jesper Lundsgaard HansenManaging Director Denmark & COO Zigna ApS

MetroXpress har siden 2005 haft et godt samarbejde med SEROP. Vi har valgt en serviceaftale som betyder, at SEROP med kort varsel – ofte samme dag – svarer på vores henvendelser, så vi hurtigt kan tage de nødvendige beslutninger. Serviceaftalen giver os en fornuftig timepris og vi er tilknyttet en fast konsulent, som derfor kender os og de opgaver der tidligere er løst. SEROP har hjulpet os på mange områder. De har, – gennemgået vores ansættelseskontrakter, – læst og kommenteret vores personalehåndbog inden vi implementerede den hos os og generelt vejledt, os i mange dagligdags personale situationer. Samarbejdet med en serviceaftale med SEROP er en god løsning for os, som vi også kan anbefale til andre virksomheder.

Søren Riis, DirektørMetroXpress A/S

Det hele startede med at vi stod og manglede nogle udkast til kontrakter. Jeg gik på nettet og fandt SEROPs hjemmeside. I dag er vi trofaste abonnenter og modtager jævnligt personalejuridisk rådgivning. Denne service passer meget fint til en vækstvirksomhed som vores, men det er min vurdering, at SEROPs abonnement er særdeles relevant for alle små og mellemstore virksomheder uden en selvstændig personalefunktion. I disse virksomheder vil der oftest ikke være afsat ressourcer til personale spørgsmål, selvom problemerne løbende opstår. Abonnementet giver frihed og tryghed. Frihed fordi man ikke skal bekymre sig om tidsforbruget, når man taler med en konsulent. Man slipper for at bruge kræfter på at forberede sig som når man taler med en advokat, der tager sig betalt med en timepris. Tryghed fordi konsulenterne i Supporten er nemme at tale med og kender vores problemstillinger. Tryghed fordi man kan regne 100% med de svar, som man får. Supporten har næsten altid svar parat og dette er særligt rart, når man har akutte problemer. Konsulenterne følger gerne op på rådgivningen ved at hjælpe med formuleringer eller sende gode skabeloner eller skriftlige eksempler, der gør det enkelt at komme videre med de opgaver man har. SEROPs abonnementsordning giver kort og godt meget value for money og jeg kan anbefale den på det varmeste.

Flemming Hyldahl, COOMetropol

SEROP har et fantastisk koncept som passer perfekt ind i vores virksomhed, hvor vi ikke har en juridisk afdeling. Vi får en professionel juridisk rådgivning, en fantastisk service og så oven i købet til en billig penge. Med hjælp fra SEROPs konsulenter er vi sikre på, at vores personalesager håndteres både etisk og juridisk korrekt i de tilfælde, hvor der hersker tvivl. Det varierer meget hvor ofte vi benytter SEROPs support. Til tider flere gange om ugen og i andre perioder, kan der gå op til adskillige uger imellem. Konsulenterne giver sig god tid til besvarelse af spørgsmål og deres responstid er meget hurtig også på mere komplekse sager. SEROP er den optimale løsning for Progressive IT. Vi sparer både tid og penge til advokatregninger og vigtigst af alt: Vi får netop den tryghed vi har brug for, da vi ved at vores sager behandles korrekt.

Tina Kurtik. HR ManagerProgressive

Jeg kan ikke rose konceptet nok! Det er en billig juridisk forsikring og det er en fantastisk kvalitet og service. Vi bruger SEROPs support et par gange om måneden til juridiske ting. Konsulenterne besvarer alle spørgsmål og giver sig god tid – ser dokumenter igennem og giver perfekt letforståelig rådgivning. Konsulenterne svarer med det samme og kan løse opgaver (også komplekse) i løbet af et par timer. I starten var vi i tvivl om, hvor meget vi ville få brugt servicen, men faktisk er det oftere end som så, at vi har et par mindre spørgsmål, – og så kan vi sove trygt om natten, for vi ved at tingene er i orden fra starten. Alt i alt den perfekte løsning for virksomheder, der ikke selv har en juridisk afdeling eller som ikke har lyst til at betale dyrt for en advokat ude i byen.

Susanne Laursen Busch, PartnerLogBuy

Vi har anvendt jeres personalejuridiske rådgivning en del gange, og jeg må sige, at vi har fået fuld valuta for vores abonnement indtil nu, vi har ikke ringet forgæves med et spørgsmål, og der har hver gang været en tæt og professionel opfølgning på sagerne. Senest havde vi brug for hjælp i en sag mod en fagforening, hvor jeg nok må indrømme, at vi havde lavet så mange fodfejl, at opkrævningen fra dem var mere eller mindre vores egen skyld. De havde krævet 73.000 kr., men efter rådgivning fra supporten, lukkede jeg et forlig på 26.000 kr. hvilket var ret billigt sluppet. Bedste oplevelse var dog, at supporten allerede dagen efter var i røret for at høre, hvordan det var gået, det er super god opfølgning! Så mange tak for det.

Martin Bové Kristensen, Outbound ManagerJysk Telemarketing A/S

Det er en stor og helt afgørende tryghed for mig at have SEROP i ryggen. Det har altid været nemt at hente hurtig og kvalificeret rådgivning i ethvert personale spørgsmål jeg har haft. En kæmpe støtte at vide at jeg altid er på sikker grund i forholdet til personalet.

Helene Barlebo, Småbørnsgruppen RisleSmåbørnsgruppen Risle