Ved at bruge vores specialudviklet Easy compliance model bliver du klar til den nye Databeskyttelsesforordningen via 5 simple trin.

Easy compliance modellen™

Få styr på Databeskyttelsesforordningen via 5 simple trin ved brug af vores specialudviklet Easy compliance model.

TID TILBAGE:

– til den nye databeskyttelsesforordning træder i kraft

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Databeskyttelse
for små & mellemstore virksomheder:

Databeskyttelsesforordningen (tidligere omtalt Persondataforordningen) indeholder 99 “artikler” og fylder “kun” 119 sider. ISO-standarden opstiller 118 spørgsmål, som i sig selv er komplicerede nok bare at forstå.

Vi har læst teksterne og udarbejdet de standard skabeloner, vejledning, procedure mv. – som virksomheden nemt kan udfylde og dermed overholder Databeskyttelsesforordningen. Det kalder vi Easy compliance!

Få professionel hjælp:

Af Peter Serop, som er DPO (Data Protection Officer/databeskyttelsesrådgiver) uddannet hos kammeradvokaten, samt ITIL v.3 og LEAN foundation certificeret.
Peter har hjulpet flere kunder med, at opbygge deres IT servicedesk fra bunden af, samt optimeret hjulpet virksomheder med optimering af deres bundlinje.

VÆLG DATABESKYTTELSESPAKKE

  • Konsulent timepris
    Konkret rådgivning omhandlende virksomheden
  • 1.500,-
  • Bliv løbende opdateret omkring ny viden indenfor Databeskyttelsesforordningen og persondataforordningen, heraf hvordan domme fra EU vil påvirke virksomheden
  • Få adgang til de nyeste og opdaterede skemaer, vejledninger og skabeloner uden yderlige omkostninger
  • Få adgang til lukket vidensforum
  • Få optil 2 timers konkret email/telefonisk rådgivning omhandlende virksomheden
  • Datastrømsanalyse Skema: Få et nemt overblik over, hvilke personoplysninger virksomheden behandler (Værdi 2.999,-)
  • Easy compliance modellen: Få styr på Databeskyttelsesforordningen via 5 simple trin ved brug af vores specialudviklet Easy compliance model (Værdi 5.999,-)
  • Fortegnelser: “Indholdsfortegnelsen” over personoplysningeer i virksomheden – Er et af de dokumenter Datatilsynet vil have udleveret ved tilsyn (Værdi 549,-)
  • Fortrolighedserklæringer: Anvendes ved fortrolig behandling af personoplysninger, internt såvel som eksternt af virksomheden (Værdi 549,-)
  • Konsekvensanalyse: Få overblik over hvornår, Datatilsynet SKAL indover virksomhedens brug af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Persondatapolitik: Virksomhedens interne håndtering af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Privatlivspolitik: Virksomhedens eksterne brug af de registreredes personoplysninger – Bruges på virksomhedens webside (Værdi 549,-)
  • Sikkerhedspolitik: Virksomhedens interne retningslinjer heraf brug af internet, sikkerhedsforanstaltninger mv. (Værdi 549,-)
  • Samtykkeerklæring: Overførsel til Tredjelande (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Brug af virksomhedens ansattes foto/kontaktinfo (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges ved behandling/indhentning af straffeattest (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges iht. markedsføring (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges når der tages video og billeder iht. events (Værdi 349,-)
  • Sikkerhedsbrud-log: Skal kunne fremvises, hvis Datatilsynet beder om det ved tilsyn (Værdi 349,-)
  • 2 timers telefonisk/email rådgivning konkret omhandlende virksomheden (Værdi 3.000,-)

  • Samlet værdi: 12.292,-
  • Månedsabonnement
    Bliv løbende opdateret
  • 495,-/md.
  • Bliv løbende opdateret omkring ny viden indenfor Databeskyttelsesforordningen og persondataforordningen, heraf hvordan domme fra EU vil påvirke virksomheden
  • Få adgang til de nyeste og opdaterede skemaer, vejledninger og skabeloner uden yderlige omkostninger
  • Få adgang til lukket vidensforum
  • Få optil 2 timers konkret email/telefonisk rådgivning omhandlende virksomheden
  • Datastrømsanalyse Skema: Få et nemt overblik over, hvilke personoplysninger virksomheden behandler (Værdi 2.999,-)
  • Easy compliance modellen: Få styr på Databeskyttelsesforordningen via 5 simple trin ved brug af vores specialudviklet Easy compliance model (Værdi 5.999,-)
  • Fortegnelser: “Indholdsfortegnelsen” over personoplysningeer i virksomheden – Er et af de dokumenter Datatilsynet vil have udleveret ved tilsyn (Værdi 549,-)
  • Fortrolighedserklæringer: Anvendes ved fortrolig behandling af personoplysninger, internt såvel som eksternt af virksomheden (Værdi 549,-)
  • Konsekvensanalyse: Få overblik over hvornår, Datatilsynet SKAL indover virksomhedens brug af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Persondatapolitik: Virksomhedens interne håndtering af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Privatlivspolitik: Virksomhedens eksterne brug af de registreredes personoplysninger – Bruges på virksomhedens webside (Værdi 549,-)
  • Sikkerhedspolitik: Virksomhedens interne retningslinjer heraf brug af internet, sikkerhedsforanstaltninger mv. (Værdi 549,-)
  • Samtykkeerklæring: Overførsel til Tredjelande (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Brug af virksomhedens ansattes foto/kontaktinfo (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges ved behandling/indhentning af straffeattest (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges iht. markedsføring (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges når der tages video og billeder iht. events (Værdi 349,-)
  • Sikkerhedsbrud-log: Skal kunne fremvises, hvis Datatilsynet beder om det ved tilsyn (Værdi 349,-)
  • 2 timers telefonisk/email rådgivning konkret omhandlende virksomheden (Værdi 3.000,-)

  • Samlet værdi: 12.292,-
  • Easy Compliance 1
    Eksklusiv konkret rådgivning
  • 5.497,-
  • Bliv løbende opdateret omkring ny viden indenfor Databeskyttelsesforordningen og persondataforordningen, heraf hvordan domme fra EU vil påvirke virksomheden
  • Få adgang til de nyeste og opdaterede skemaer, vejledninger og skabeloner uden yderlige omkostninger
  • Cookiepolitik: Skal være på virksomhedens webside, samt månedlig scanning af virksomhedens webside (Værdi 549,-)
  • Databehandleraftaler: Indenfor og udenfor EU-EØS (Værdi 549,-)
  • Datastrømsanalyse Skema: Få et nemt overblik over, hvilke personoplysninger virksomheden behandler (Værdi 2.999,-)
  • Easy compliance modellen: Få styr på Databeskyttelsesforordningen via 5 simple trin ved brug af vores specialudviklet Easy compliance model (Værdi 5.999,-)
  • Fortegnelser: “Indholdsfortegnelsen” over personoplysningeer i virksomheden – Er et af de dokumenter Datatilsynet vil have udleveret ved tilsyn (Værdi 549,-)
  • Fortrolighedserklæringer: Anvendes ved fortrolig behandling af personoplysninger, internt såvel som eksternt af virksomheden (Værdi 549,-)
  • Konsekvensanalyse: Få overblik over hvornår, Datatilsynet SKAL indover virksomhedens brug af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Persondatapolitik: Virksomhedens interne håndtering af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Privatlivspolitik: Virksomhedens eksterne brug af de registreredes personoplysninger – Bruges på virksomhedens webside (Værdi 549,-)
  • Sikkerhedspolitik: Virksomhedens interne retningslinjer heraf brug af internet, sikkerhedsforanstaltninger mv. (Værdi 549,-)
  • Samtykkeerklæring: Overførsel til Tredjelande (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Brug af virksomhedens ansattes foto/kontaktinfo (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges ved behandling/indhentning af straffeattest (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges iht. markedsføring (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges når der tages video og billeder iht. events (Værdi 349,-)
  • Sikkerhedsbrud-log: Skal kunne fremvises, hvis Datatilsynet beder om det ved tilsyn (Værdi 349,-)
  • 2 timers telefonisk/email rådgivning konkret omhandlende virksomheden (Værdi 3.000,-)

  • Samlet værdi: 12.292,-
  • Easy Compliance 2
    Inklusiv konkret rådgivning
  • 14.497,-
  • Anmeldelsesblanket til Datatilsynet og den registrerede: Bruges såfremt der sker et sikkerhedsbrud (Værdi 349,-)
  • Beredskabsplan: Retningslinjer for håndtering af situationer omhandlende databrud eller risiko herfor, samt retningslinjer for hvad virksomheden (heraf de ansatte)
    skal gøre, når tilsynet henvender sig (Værdi 549,-)
  • Cookiepolitik: Skal være på virksomhedens webside, samt månedlig scanning af virksomhedens webside (Værdi 549,-)
  • Databehandleraftaler: Indenfor og udenfor EU-EØS (Værdi 549,-)
  • Datastrømsanalyse Skema: Få et nemt overblik over, hvilke personoplysninger virksomheden behandler (Værdi 2.999,-)
  • Easy compliance modellen: Få styr på Databeskyttelsesforordningen via 5 simple trin ved brug af vores specialudviklet Easy compliance model (Værdi 5.999,-)
  • Fortegnelser: “Indholdsfortegnelsen” over personoplysningeer i virksomheden – Er et af de dokumenter Datatilsynet vil have udleveret ved tilsyn (Værdi 549,-)
  • Fortrolighedserklæringer: Anvendes ved fortrolig behandling af personoplysninger, internt såvel som eksternt af virksomheden (Værdi 549,-)
  • Konsekvensanalyse: Få overblik over hvornår, Datatilsynet SKAL indover virksomhedens brug af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Persondatapolitik: Virksomhedens interne håndtering af personoplysninger (Værdi 549,-)
  • Privatlivspolitik: Virksomhedens eksterne brug af de registreredes personoplysninger – Bruges på virksomhedens webside (Værdi 549,-)
  • Sikkerhedspolitik: Virksomhedens interne retningslinjer heraf brug af internet, sikkerhedsforanstaltninger mv. (Værdi 549,-)
  • Samtykkeerklæring: Overførsel til Tredjelande (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Brug af virksomhedens ansattes foto/kontaktinfo (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges ved behandling/indhentning af straffeattest (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges iht. markedsføring (Værdi 349,-)
  • Samtykkeerklæring: Bruges når der tages video og billeder iht. events (Værdi 349,-)
  • Sikkerhedsbrud-log: Skal kunne fremvises, hvis Datatilsynet beder om det ved tilsyn (Værdi 349,-)
  • 2 timers telefonisk/email rådgivning konkret omhandlende virksomheden (Værdi 3.000,-)

  • Samlet værdi: 19.382,-

GODT AT VIDE (FAQ)

Hvem er underlagt forordningen?

Alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder der behandler personoplysninger er underlagt den nye Databeskyttelsesforordningen (tidligere omtalt Persondataforordningen), som træder i kraft den 25 maj 2018

Hvornår træder forordningen i kraft?

Databeskyttelsesforordningen (tidligere omtalt Persondataforordningen) træder i kræft den 25. maj 2018

Hvad sker der hvis du ikke gør noget?

Så vil der forekomme bøder for overtrædelse af forordningen med op til EUR 20.000.000 eller 4 % af den årlige omsætning i virksomheden

Hvem har ansvaret?

Mange tror fejlagtigt, at det er den enkelte virksomhed man køber de enkelte services af, som er ansvarlig for håndtering af den nye persondataforordning.

Det er til dels korrekt – Det er nemlig serviceudbyderens ansvar at efterleve forordningen på deres side, men det er den enkelte virksomheds ansvar, at sikre at deres leverandør, samt dem selv efterlever forordningen

Hvordan kommer jeg i gang?

Ved at trykke på knappen ”Kom godt i gang” nedenfor – Vælg herefter dato for mødet
OPDATERING: Vi får mange henvendelser lige nu – Møderne håndteres efter først bookede datoer

Derfor skal du bruge os!

Du kan deltage på kurser hvor du får teoretisk viden omkring persondataforordningen. Eller du kan bruge vores Persondatalov pakke, hvor du får teoretisk viden om hvordan du bør forholde dig
til forordningens krav, og hvordan disse implementeres i praksis i virksomheden. Ved at besvare de 25 punkter vi har trukket ud af ISO-standarden er virksomheden godt på vej til at overholde de krav som forordningen stiller.

Alle priser faktureres forud og timeprisen afregnes pr. påbegyndt halve time.
Vi forbeholder os retten til, at takke nej til enkelte kunder herunder eventuelt nedenfor nævnte.
(koncernvirksomheder, Finans, forsikring, teleselskaber, hostingselskaber, sociale medier, offentlige virksomheder, transportvirksomheder, virksomheder der sælger billetter…)
Dokumenterne kan og vil ikke kunne erstatte konkrete afvejninger, vurderinger og/eller risici, som den enkelte virksomhed måtte stå overfor.
Brug/udfyldelse af dokumenterne sker på eget ansvar. Vi henviser til vores forretningsbetingelser omhandlende Databeskyttelsesforordningen (databeskyttelsespakke), som findes under serop.dk/betingelser