Websitet ejes og publiceres af

Virksomhedsnavn: SEROP ApS CVR nr.: 29135789
Adresse: Ndr. stationsvej 18, 2 sal Kontaktperson: Peter Serop
Post nr.: 4200 Email: kontakt @ serop.dk
By: Slagelse Telefon nr.: 70233838 / 93102032

Siden er opdateret den 25 oktober 2018
Med undtagelse af vores Samtykke og Cookiedeklarationen som opdateres løbende når websiden scannes

PRIVATLIVSPOLITIK

Indledning

En af de vigtigste ting for SEROP ApS er, at respekterer og beskytte dit privatliv i forbindelse med brugen af vores services.

Som din betroede samarbejdspartner er vores mål at behandle dine personoplysninger hensigtsmæssigt og forsvarligt, så du føler dig tryg, når du bruger vores services.

SEROP ApS har fastsat interne procedurer, for at sikre behandling af dine personoplysninger på bedst mulige måde.

I vores privatlivspolitik kan du læse vilkårene for behandlingen af dine personoplysninger og de rettigheder, du har i forbindelse med besøg på vores website og som kunde hos os generelt.

Har du spørgsmål eller kommentar kan vi kontaktes via kontaktinformationerne nederst på siden.

Opdatering & brug af vores persondatapolitik

Vores cookie- og privatlivspolitik vil altid være at finde på denne webside.

Versionen af privatlivspolitikken er gældende fra 12. januar 2018 og der foretages månedsvis en scanning af vores website i henhold til anvendelse af Cookies – se mere under punktet.

SEROP ApS (i det følgende kaldet SEROP) er dataansvarlig efter databeskyttelsesforordningen . I overensstemmelse hermed har SEROP tidligere anmeldt sin behandling af personoplysninger til Datatilsynet jf. persondataloven.

SEROP har til enhver tid mulighed for, at foretage ændringer af og /eller foretage tilføjelser til nærværende politikker om brug af personoplysninger. Den nyeste version kan til enhver tid findes og læses her.

Hvad er personoplysninger egentlig?

Ifølge databeskyttelsesforordningen er det “enhver form for informationer, der direkte eller indirekte kan identificere en fysiske nulevende eller afdød person”.

Heraf navn, adresse, email og telefonnummer, billede, IP-adresse mv.

I forordningen skældes der mellem behandling af forskellige variationer af personoplysninger, for bedst muligt at sikre dit privatliv.

Hvilke services har vi?

SEROP har kun B2B services (virksomhed til virksomhed) og håndterer dermed kun privatoplysninger i det omfang vores kunder beder os herom – evt. i henhold til ansættelseskontrakter, løn mv.

Dog er der personoplysninger om dig som kunde vi er nødsaget til at indsamle for bedst muligt at servicere dig. Vi indsamler dog ikke flere personoplysninger omkring dig og /eller dine medarbejdere end vi skal bruge for, at udføre de enkelte opgaver.

Sådan indsamler vi personoplysninger?

Vi indsamler personoplysninger om dig på følgende måder:

  • Efter anvisning fra dig for håndtering af kontrakter, løn mv. alt efter den service du har købt
  • Ved brug af cookies på websiden og på webshoppen
  • Ved oprettelse af en profil på webshoppen for levering af de købte services
  • Ved tilmelding til vores nyhedsbrev
  • Ved afgivelse af informationer til tredjepart heraf (Facebook, Google og LinkedIn) som vi anvender i henhold til markedsføring.

Sådan bruges dine personoplysninger

Vi:

  • Indsamler og bruger kun dine personoplysninger til det bestemte formål
  • Sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er relevante
  • Opdaterer dine personoplysninger når du gør os opmærksom på ændringer
  • Videregiver dine personoplysninger mod udgivet accept fra dig af


Indsamling og brugen af personoplysninger

  • Der er visse personoplysninger, vi er nødt til at kende for at kunne levere vores service til dig. Heraf navn, telefonnummer og din email – altså dine normale kontaktoplysninger.
    Vi gør opmærksom på, at vi til enhver tid vil skulle følge lovgivningen, hvilket gør at vi vil skal registrere og gemme visse personoplysninger for at kunne overholde skattelovgivningen/bogføringsloven (F.eks. personoplysninger på en faktura).
  • Vi bruger visse personoplysninger om dig for at kunne forbedre vores services og produkter.
    Enkelte personoplysninger om dig oplyses til vores samarbejdspartnere (Facebook/Google) for målrettet at kunne give dig en service.
    Der indsamles også personoplysninger om færden på vores hjemmeside, herunder IP-adresser og placering af cookies på din computer, hvilket fremgår og vises i vores cookiepolitik


Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring heraf til at starte med.

Perioden for sletning kan variere afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Vi laver derfor altid en skønsmæssig vurdering for at se, hvornår der ikke længere er brug for dine personoplysninger.

Enkelte personoplysninger skal opbevares i minimum 5 år af hensyn til lovgivningen (Bogføringsloven – heraf personoplysninger på faktura).


Opdatering

Vi foretager en opdatering af dine personoplysninger, så snart vi gøres opmærksom på at de ikke længere er retvisende. Benyt kontaktoplysningerne i bunden for, at gøre os opmærksom herpå.


Videregivelse

Vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller viderebringe dine personoplysninger til andre, medmindre:

  • det er nødvendigt for at kunne levere vores service overfor dig
  • det er nødvendigt, for at kunne opretholde lovgivning
  • du aktivt har givet os samtykke til det
  • det er som led i vores anvendelse af databehandlere (indenfor/udenfor EU/EØS)

Dine rettigheder

Du har som del af Databeskyttelsesforordningen følgende rettigheder:

  • Ret til ændring af forkerte personoplysninger
  • Ret til indsigt i hvilke personoplysninger vi har på dig, samt få udleveret en kopi
  • Ret til sletning af dine personoplysninger hos os (forudsat at det ikke strider imod anden lovgivning)
  • Ret til at kræve begrænsning for anvendelse af dine personoplysninger
  • Ret til indsigelse imod behandling af dine personoplysninger
  • Ret til at tilbagekalde samtykke for anvendelse af dine personoplysninger
  • Ret til oplysning såfremt der sker overførsel af dine personoplysninger til lande/organisationer uden for EU/EØS
  • Ret til at undgå profilering af dine personoplysninger
  • Ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger

Ønsker du at vide mere eller gøre brug af dine rettigheder skal du venligst kontakte os via kontaktinformationerne nederst på siden.

Mener du ikke, at vi varetager din henvendelse og /eller rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, bedes du venligst kontakte os via email kontakt @ serop.dk med teksten ”Klage om mine rettigheder” i emnefeltet.

Mener du herefter fortsat ikke at vi varetager din henvendelse og /eller rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen er det muligt at klage til Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00

www.datatilsynet.dk

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi gør som også før beskrevet alt for at beskytte dine og andre kunders personoplysninger.

Vi gør dermed brug af relevante og forsvarlige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som alle er med til at sikre, at der ikke skabes uautoriseret adgang til personoplysningerne.

Formålet er alene at sikre, at dine personoplysninger ikke anvendes, ødelægges, ændres, offentliggøres eller på anden måde misbruges.


Af organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger kan nævnes

  • Interne regler og retningslinjer for håndtering af personoplysninger
  • Aflåste skabe og døre efter endt arbejdsdag
  • Afryddede borde og aftørrede tavler efter endt arbejdsuge


Af tekniske sikkerhedsforanstaltninger kan nævnes

  • Implementering af IT-tekniske foranstaltninger (Firewall, Antivirus mv.)
  • Afgrænsning for håndtering af personoplysninger i systemerne
  • Årlig sikkerhedsgennemgang

Links til eksterne serviceudbydere

Der kan enkelte steder og i artikler forekomme links til andre websider, som ikke tilhører vores virksomhed (eksterne samarbejdspartnere/serviceudbydere mv.).

Vi er på ingen måde ansvarlige for indholdet på disse websider og vores privatlivspolitik gælder, derfor ikke for de pågældende websider.

Databehandlere

Se vores liste over databehandlere under compliance

Kontaktoplysninger

Kontakt os ved spørgsmål

Virksomhedens navn SEROP ApS
CVR nr. 29135789
Adresse Ndr. Stationsvej 18, 2 sal
Postnr. + by 4200 Slagelse
Telefonnr. 7023 3838
Email kontakt @ serop.dk

Cookiepolitik

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier heraf Facebook, LinkedIn mv., annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Klikker du videre fra vores website til det enkelte sociale medie, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.

Såfremt du ikke ønsker der sættes cookies bør du ikke klikke dig videre.

Samtykke og cookiedeklarationen

For yderlige spørgsmål kan der rettes henvendelse til Peter Serop på 70233838 eller via email kontakt @serop.dk