Ringsted, Faxe, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg – Med andre ord dækker vi hele Midtsjælland

Lokalt kendskab

Som jeres lokale rekrutteringsbureau på Sjælland har vi fingeren på pulsen og ved hvad der sker rund omkring virksomheden.

Vi dækker

Ringsted, Faxe, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg – Med andre ord dækker vi hele  Midtsjælland

Vi rekruttere indenfor:

 • Håndværker branchen, heraf tømrer, murer, VVS, elektrikere, kloakmedarbejdere
 • Butik & servicemedarbejder
 • Piccoline
 • Tekstil og beklædning (butiksmedarbejder)
 • Lager & produktion, heraf pakkerimedarbejdere, puk & Pak, dagligledere, teamledere
 • Rengøring, ejendomsservice og renovation
 • Transport (lastbilchauffør)
 • Flyttemænd
 • Vagt, sikkerhed & overvågning
 • Kontorpersonale
 • Salg & marketing
 • Administration & økonomi
 • HR medarbejder
 • IT & Support
 • Projektledere
 • IT konsulent
 • Topsælgere
 • Finder du ikke lige det du søger, så kontakt os på 7023 3838, vi hjælper gerne uforpligtende

Vi er stolte af at hjælpe

Vi undersøgte mulighederne for professionel assistance til at rekruttere en så vigtig medarbejder. Ved søgen på internettet faldt vores valg på SEROP. Det var et valg vi ikke har fortrudt for uagtet at vores ansættelse skulle ske i den anden ende af landet og med den konstruktion et fagligt forbund har med en politisk ledelse, med forholdsvis mange beslutningstagere, – så gik SEROP, ind i opgaven med stor professionalisme. SEROP gennemgik de mange ansøgninger og udvalgte en gruppe som var relevante og som vi i ansættelsesudvalget kunne gennemgå. Vi udvalgte i samråd nogle ansøgere til samtaler, som i de fleste tilfælde også foregik i Sdr. Omme. Efter en del samtaler og nogle drøftelser mellem ansættelsesudvalget og SEROP fandt vi den helt rigtige til jobbet, – et valg vi ikke har fortrudt. Vi fik også en stor hjælp fra de øvrige medarbejdere. Vi siger endnu engang tak for Jeres assistance og skulle vi få brug for lignende ydelser, er vi ikke tvivl om, at vi vælger SEROP igen.

Jørgen Andersen, ForbundsformandFAKK

I efteråret 2007 har DAC ansat en række nye medarbejdere og har i den forbindelse brugt SEROP til at finde de nye medarbejdere. Kommunikationschef, Søs Hansen, har blandt andet udvidet sin afdeling med fire nye medarbejdere. SEROP har i rekrutteringen haft ansvar for og stået for både den administrative del af processen og alle jobsamtalerne. De mange hundrede ansøgninger er blevet håndteret professionelt og det har været en stor hjælp for Søs Hansen, som derfor har kunnet bruge sin tid på andre opgaver. Søs Hansen har kun behøvet at tage stilling til de ansøgninger, som bedst matchede de ønskede kvalifikationer og kompetencer til de ledige stillinger. SEROP har både stået for at udvælge ansøgere og for nogle af stillingerne også taget en indledende jobsamtale før jobsamtalen med Søs Hansen. Under samtalerne afdækkede konsulenten de personlige egenskaber og de generelle faglige kvalifikationer hos ansøgeren. Søs Hansen kunne koncentrere sig om, at udvælge den ansøger, som hun vurderede passede bedst til stillingen. DAC har professionelt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris fået ansat flere gode medarbejdere gennem SEROP og anbefaler gerne andre virksomheder i lignende situationer at bruge denne service.

Søs Hansen, KommunikationschefDAC | Dansk Arkitektur Center

CRM In Action er en nystartet virksomhed, hvor der ikke er problemer med at få fyldt ordrebogen. Direktør Dennis Moesby kontaktede SEROP for at høre om mulighederne for at finde de første dygtige medarbejdere til virksomheden. På baggrund af et møde og en jobannonce begyndte konsulenten fra SEROP at søge i CV-databaser for at finde den rigtige medarbejder. De personer som havde de rigtige kompetencer blev kontaktet og flere vendte positivt tilbage og ønskede at høre mere om jobbet og virksomheden. SEROP stod herefter for at indkalde til jobsamtaler. Konsulenten stod for interviewet og sørgede for, at både ansøger og virksomhed vidste nok om hinanden til at tage en beslutning, om der var grundlag for et samarbejde. De ansøgere som efter første samtale fortsat viste sig at passe til profilen, var til en anden samtale med Dennis Moesby og en kollega, hvor de gik i dybden med de IT-faglige kvalifikationer. Fra CRM In Action havde første møde med SEROP, til der var skrevet kontrakt med to nye medarbejdere gik der kun 1 måned. Samarbejdet med SEROP har været en professionel oplevelse med god og hurtig service samt høj faglighed og glimrende kompetencer. Jeg vil helt sikkert benytte SEROP igen.

Dennis Moesby, CEOCRM In Action