Vores partnere

DANA er Danmarks eneste a-kasse udelukkende for selvstændige. Som har hjulpet iværksættere med deres forretning i snart 40 år.

Vores partnere

Guldsmedebranchens Leverandørforening er brancheorganisation for alle professionelle leverandører, der arbejder med guld, sølv, diamanter, ure og korpus.

Er du træt af at betale alt for meget for din alarm hos de store leverandører?
Vi har lavet et samarbejde med MS Sikring ApS, hvor du får præcis den samme service men til en langt billigere pris. Alarmsystemet kan alt det som du kender i dag, med kontrolcentral, vagter og teknikere.

Kontakt Kenneth fra MS Sikring på 3163 7701 og oplyse, at du er kunde hos SEROP.

SAMMEN OM EN ENDNU BEDRE E-HANDEL

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Vi certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For virksomhederne betyder det et boost til både butik og bundlinje. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. ​

e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. Vi samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle.

e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Vores medlemmer tæller over 2.200 danske medlemsvirksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher. Fra biler til boligudstyr og fra dagligvarer til designertøj.

Bliv partner

Med os som samarbejdspartner står din virksomhed stærkere, da vi allerede i dag
samarbejder med nogle af branchernes bedste virksomheder.

Ring til os og hør nærmere…