Står du og mangler medarbejdere i kortere eller længere perioder, så leverer vi hurtigt og enkelt de rigtige vikarer, afløsere eller studentermedhjælpere til din virksomhed.

Hvor dækker SEROP

Ringsted, Faxe, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg – Med andre ord dækker vi hele Midtsjælland

Vi finder den rigtige vikar til dig

De fleste vikarbureauer har en fast database, hvor de trækker folk fra. I SEROP tager vi skridtet videre og leder specifikt efter kandidater gennem målrettet rekruttering/headhunting. For at sikre dig den rigtige vikar, afløser eller studentermedhjælper, tager vi altid en samtale med dig, og hvis du har nogle specifikke krav til din midlertidige medarbejder, matcher vi dem. Vores rekrutteringseksperter finder kvalificerede kandidater, interviewer dem, tjekker deres referencer og præsenterer de bedste for dig. På den måde er du sikret, at de endelige kandidater passer til din virksomhed. Det er også derfor vi omtaler vores vikar løsning som en minirekruttering.

Vi ordner det administrative

Vi står for løn og lønsedler, sygemelding, overenskomst, pension med mere til din midlertidige medarbejder. Du betaler bare en fast timepris, og så ordner vi alt andet. Skulle medarbejderen tage en fridag eller blive syg, så finder vi en erstatning, uden at det koster dig ekstra.

SUND FORNUFT!

  • Den enkelte vikar rekrutteres specifikt til dine opgaver
  • Du betaler kun for det antal timer medarbejderen arbejder
  • Du betaler ikke, når medarbejderen er syg
  • Du betaler ikke, når medarbejderen tager en fridag
  • Du skal ikke forholde dig til feriepenge, ATP, fritvalgskonto, feriefridage, pension eller andre udgifter
  • Du behøver ikke lave lønseddel og har dermed ingen udgift herved
  • Du får adgang til vagtplansystem, hvis det ønskes
  • Vores vikar er under overenskomst, så alle forhold jf. lovgivningen er i orden og uden omkostninger eller bekymringer for dig
  • Hverdage & weekend fra 7:00 – 20:00 til oplyste priser
  • Få rabat ved leverancer over 1000 timer pr. md.

Priser:

*Disse medarbejdere hentes direkte fra vores database
Ingen krav til kvalifikationer*Fra 199,- pr. time
Enkelte krav til kvalifikationerFra 265,- pr. time
Specifikke krav til kvalifikationerFra 399,- pr. time

VIDSTE DU..?

At du som virksomhed får en økonomisk fordel ved at benytte vikarer, afløsere eller studentermedhjælpere igennem os, i stedet for selv at bruge ressourcer på at holde samtaler, og alt det efterfølgende administrative arbejde.

At virksomheden bliver optimeret ved at benytte vikarer, afløsere eller studentermedhjælpere til mindre eller større opgaver. Nye kræfter i virksomheden ser ofte optimering i arbejdsgange, hvor andre ser rutiner og det kan være med til at innovere din virksomhed.

Uforpligtende samtale om brug af vikar

Telefon

Ring 7023 3838
Mandag – torsdag: 9.00-15.00
Fredag: 9.00-14.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Vi er stolte af at hjælpe

SDC har været på markedet for finans-it i mere end 50 år og har indgående erfaring med drift og udvikling af hele den pallette af systemer og løsninger, der danner grundlaget for fremtidens bank. SDC er ejet af kunderne, og vores kundekreds omfatter mere end 120 danske, norske, svenske og færøske pengeinstitutter. SDC beskæftiger godt 500 medarbejdere på hovedkontoret i Ballerup. Serop er leverandør af vikarer til vores Netbank support og er ved daglig sparring og optimering af supporten med til løbende at spare os penge, samt sikre vores kvalitet.

Johnny Amin, Service ManagerSDC A/S